Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Градина (Gradina Restaurant)
Харманли
- закрита част
- лятна градина
- блок маса
- бърза храна
- кетъринг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Доста приятна е обстановката на симпатичния Ресторант „Градина“, разполагащ се в красивия град Харманли. Тук гостите се наслаждават и на отлично приготвени ястия. Ала освен всичко това, заведението се радва и на спокойствие, благодарение на отличното си разположение – ще го откриете на улица „Бенковска“ №46.

Гостите на Ресторант „Градина“ се наслаждават на очарователна и доста уютна обстановка. Още при влизането си ще бъдете любезно посрещнати от персонала на заведението, който ще Ви предложи да се настаните във вътрешността или пък на открито в очарователната градина. Заведението е идеалното кътче, където бихте могли да организирате семейни или пък фирмени тържества и събирания. Винаги весели са и приятелските срещи. Тук се забавляват дори и малките посетители. А удобство за гостите ще представлява и възможността да паркират автомобилите си спокойно.

Ресторант „Градина“ с голямо удоволствие посреща гости и им предлага вкусни ястия за закуска, обяд и вечеря. Най-разнообразни са ястията, сред които ще можете да избирате. Доста питателни са закуските, сервирани тук. Можете да се отдадете и на вкусна късна закуска. В ресторанта организирани биват и БЛОК МАСИ. В случай, че си падате по БЪРЗАТА ХРАНА и ПОЛУФАБРИКАТИТЕ, то тук отново ще откриете онова, което търсите. Разбира се, можете да се насладите и на вкусотии като тънки ПАЛАЧИНКИ или пък на апетитни САНДВИЧИ. Определено ще Ви допадне и ВЕГЕТАРИАНСКАТА КУХНЯ. Заведението предлага и ХРАНА ЗА ВКЪЩИ. Ресторантът би могъл да се заеме и с КЕТЪРИНГА за събитие, което организирате.

Тук ще бъдете добре дошли всеки ден от 08:30 часа до 02:30 часа. На посочения телефон бихте могли да направите и предварителна резервация. Бъдете сигурни че и цените ще Ви допаднат – те са съвсем достъпни.

Ресторант „Градина“ Ви очаква с нетърпение!

 

Контакти:
адрес: ул. Бенковска 46, Харманли
тел.: 037 388 583
GPS координати:
41.927077 N 25.907862 E
Карта в Google Maps
Информация:
- блок маса
- бърза храна
- кетъринг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- закрита част
- лятна градина
Храна:
- отлична и разнообразна
Брой посещения: 2597
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти