Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вила Сирма** (Sirma Villa**)
Елена
- стаи
- апартамент
- парно отопление
- интернет
- басейн
- двор
- барбекю
- кухненски бокс
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Сред прелестта на Еленския Балкан се разполага чудесната Вила „Сирма“. Тя е едно симпатично и изключително приятно място, където да се настаните и където да прекарате една приятна и много спокойна ваканция сред очарованието на природата. А освен на удобства, тук ще се радвате и на чудесна локализация – само четири са километрите, които ще Ви делят от Елена.

Постройката на вилата е старинна, но тя ще Ви предложи множество напълно съвременни удобства. Тук предоставен за настаняване на гостите ще бъде целия втори етаж на къщата. Той включва четири комфортни СТАИ, които общо мога да подслонят дванадесет души. През летния сезон се предлага и АПАРТАМЕНТ, с който капацитетът на къщата става четиринадесет места. Освен стаите, на етажа ще разполагате с три санитарни възела, а също така и с оборудван КУХНЕНСКИ БОКС. Ще се радвате и на чудесна МЕХАНА с битово огнище. Стаите ще Ви предложат централно парно отопление, а също така и телевизори, разчитащи на цифрова телевизия. На гостите на вилата се предоставят и две стерео уредби, телевизор, както също и компютър, осигуряващ Ви достъп до ИНТЕРНЕТ.

Отсядайки тук ще се наслаждавате на прекрасни изгледи, ще се радвате на свежия прохладен планински въздух, ще пиете чиста изворна вода, а и ще се радвате на спокойствието, което природата и местността ще Ви осигурят. Доброто разположение ще Ви осигури и възможността да посещавате Елена винаги, когато Ви се прииска. Вилата ще Ви предложи и доста просторен ДВОР. Той е озеленен и е подходящ за отдих и игри. Тук се разполага БАРБЕКЮ, а ще се радвате и на чудесен открит БАСЕЙН. А освен всичко това, симпатичните собственици на вилата ще ви предложат да опитате от домашните вино и ракия, създадени с майсторство.

Ако проявите такова желание, собствениците могат да организират за Вас приятна РАЗХОДКА из планината, сред природата. Така ще можете да се насладите на дивната й красота, а също и да наберете лековити билки, ароматни горски плодове или пък вкусни гъби. Ако пък си падате по риболова, то тогава ще Ви допадне това, че язовир Йовковци ще се намира само на седем километра от Вас. А ако сте решили да си отдъхнете тук през зимния сезон, то тогава ще имате възможността да се насладите на чудесните СКИ ПИСТИ в село Мийковци, което се намира на десет километра от тук.

Цената за нощувка за един човек тук е 15 лева.
Ако желаете да наемете цялата къща, то сумата ще бъде 180 лева.

Заповядайте във Вила „Сирма“!

 

Контакти:
гр. Елена, ул. Пърчевци 42
тел.: 0878 965 466
e-mail:
web: web.hit.bg/sirma
GPS координати:
42.900631 N 25.877157 E
Карта в Google Maps
Информация:
- парно отопление
- интернет
- басейн
- двор
- барбекю
- кухненски бокс
Атмосфера:
- битова
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- стаи - 14 места
- апартамент - 2 места
Храна:
Самостоятелно приготвяне
Брой посещения: 3889
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти