Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел-механа Сватовете** (Svatovete Hotel-tavern**)
Априлци
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
- басейн
- механа
- барбекю
- джакузи
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Хотел-механа „Сватовете“ е кътче насред прелестта на Балкана, радващо се на красотата на курортното градче Априлци. Едно от първите неща, които ще Ви впечатли тук, е симпатичният външен вид на комплекса. Ще Ви допадне и уютният интериор. Обзавеждането на хотела е изцяло решено в традиционен български стил. Ще се радвате на народни тъкани и орнаменти, които освен че ще Ви направят част от балканския дух, ще направят мястото наистина уютно. А за радост на гостите има достъпен и открит БАСЕЙН.

Хотелът е с капацитет тридесет и три места, разпределени в няколко вида помещения. Предлагат се осем приятни ДВОЙНИ СТАИ, както и три комфортни ТРОЙНИ СТАИ. Можете да предпочетете и някой от четирите АПАРТАМЕНТА. Два от тях са стандартни, а другите два са ВИП и предлагат на обитателите си чудесни ДЖАКУЗИТА, подходящи за разпускане и релакс.

МЕХАНАТА на комплекса е едно доста симпатично и уютно място, решено в традиционен стил, както и останалата част от хотела. Тук за настаняване са осигурени деветдесет места. Това е и първата автентична механа в Априлци. Тя ще Ви предложи разнообразие от вкусни ястия от местната кухня. Разнообразни са и питиетата, сервирани тук. Предлага се и чудесно БАРБЕКЮ.

Най-разнообрази са и предложенията за разпускане и забавление. Бихте могли да се РАЗХОДКИТЕ из прекрасната околност, както и да се отдадете на посещение на интересни места като например ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР, а също и МУЗЕЯТ НА ЗАНАЯТИТЕ в Троян. Любопитна и доста приятна ще е и разходката из СТАРО СТЕФАНОВО. Районът е подходящ и за КОННА ЕЗДА, а също и за ВЕЛОТУРИЗЪМ. Прочути са и живописните ЕКО ПЪТЕКИ на Априлци, разходката по които ще ви очарова.

Хотел-механа „Свтовете“ ще Ви очаква!

 

Контакти:
гр. Априлци
тел.: 0887 234 444; 06958 22 88
e-mail:
web: www.svatovete.com
GPS координати:
42.832257 N 24.924765 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- механа
- барбекю
- джакузи
Атмосфера:
- Битова
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 33 места, разпределени в:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
Да, в механата на хотела
Брой посещения: 3684
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти