Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Велена*** (Velena Hotel***)
Априлци
- 16 двойни стаи
- 3 апартамента
- ресторант - 40места
- басейн
- тераса
- летен бар
- конферентна зала
- интернет
- телевизор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Едно приятно и много спокойно кътче, където да отдъхнете по време на ваканцията Ви в планината, е симпатичният Хотел „Велена“. Той се радва на красотата и покоя на красивото селце Велчево, разполагащо се недалеч от друго красиво място – град Априлци. А оттук ще можете да се наслаждавате на цялото очарование на Балкана и красотата на природата.

Възможностите за настаняване, които ще Ви бъдат предложени, са доста добри. На разположение са помещения, сред които има ДВОЙНИ СТАИ, малки и големи АПАРТАМЕНТИ. Апартаментите в хотела са три на брой, а удобните двойни стаи са шестнадесет. Обзавеждането тук е доста приятно, приветливо и уютно. Но комфортно ще се чувствате не само заради елегантния интериор, но и поради наличието на добро оборудване. Тук ще разполагате с всичко необходимо като например телевизор, отопление. А също така, ще се радвате и на разкошна гледка към близката гора, която се открива от собствената Ви ТЕРАСА.

Хотелът ще Ви покани и в своя очарователен РЕСТОРАНТ. Той предлага четиридесет места за настаняване. Менюто му пък е доста разнообразно и включва апетитни блюда, които ще допаднат и на най-изтънчения вкус. Добре дошли ще бъдете и в лоби бара, където в уютната обстановка ще можете да се отдадете на чаша добро питие. На освежаваща напитка ще можете да се отдадете и в ЛЕТНИЯ БАР.

А забавленията, които хотелът е предвидил за Вас, са толкова много, че надали ще прекарате дълго време в стаята си. Първото нещо, което ще Ви се прииска да направите тук е да се разходите сред природата, но след като приключите с разходката  изморени, тук ще откриете много начини, по които да си отпочинете. Първи услугите си ще Ви предложи външния басейн. Той с радост ще Ви предостави прохлада през горещите дни. А на релакс ще можете да се насладите и в джакузито му. Определено приятно ще си прекарате и в сауната. Тя ще е идеалното място, където да релаксирате на спокойствие.
В хотела ще откриете и оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА. Тя ще е идеалното място, където да проведете тийм билдинг, семинар, конференция, бизнес среща, симпозиум или пък обучeние.

В сайта на хотела ще откриете нужната Ви информация относно цените и офертите, които се предлагат.

Разгледайте и СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на хотела, както и оферта за СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК 2014 тук: http://hotel-velena.com


Заповядайте в Хотел „Велена“!

 

Контакти:
с. Велчево общ. Априлци, обл. Ловеч
тел.: 0888 980 876
e-mail:
web: hotel-velena.com
GPS координати:
42.892632 N 24.831108 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант - 40места
- басейн
- тераса
- летен бар
- конферентна зала
- интернет
- телевизор
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 16 двойни стаи
- 3 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 3620
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти