Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Флора** (Flora Family Hotel**)
Несебър
- телевизор
- телефон
- климатик
- ресторант
- басейн
- бар
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Малкият фамилен Хотел "Флора" в Несебър е едно от най-приятните места, където да прекарате лятната почивка. Доста симпатичен е външният вид на хотела, а и обзавеждането му също е отлично. Дори и разположението му е отлично. Тук ще се намирате на сто и петдесет метра от центъра на красивото курортно градче.

Различни по вид са помещенията за настаняване, които хотелът ще предложи на своите гости. На разположение ще са симпатични СТАИ, както и чудесни АПАРТАМЕНТИ. Стаите в хотела са дванадесет, като сред тях се отличават девет ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ, както и три СТАИ С ЕДИНИЧНИ ЛЕГЛА. АПАРТАМЕНТИТЕ също са три на брой.

Обзавеждането в хотела е елегантно и съвременно. Ще се радвате и на добро оборудване. Всяко от предложенията е звукоизолирано, което ще осигури на Вас и останалите гости абсолютно спокойствие. Ще разчитате и на телевизор, а също и на климатик. На услугите Ви ще са хладилник, сешоар, както и телефон. Помещенията се радват и на собствени ТЕРАСИ с очарователен изглед.

В китния фамилен хотел подслон намира и симпатичен РЕСТОРАНТ. Той предлага на посетителите елегантен вътрешен салон, както и открита и прохладна лятна градина. На разположение е и бар. Обслужването в заведението е отлично, а менюто е богато на разнообразни вкусни предложения. Можете да избирате сред апетитни млечни, месни и рибни специалитети. Разбира се, можете да се спрете и на някое от вкусните ястия от българската традиционна кухня.

Заповядайте в Хотел "Флора"!

Контакти:
гр.Несебър ул. Дюни 19
тел.: 0879 321195; 0554 43702; 0554/45843
e-mail:
web: www.floranesebar.com
GPS координати:
42.662502 N 27.715376 E
Карта в Google Maps
Информация:
- телевизор
- телефон
- климатик
- ресторант
- басейн
- бар
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 9 двойни стаи
- 3 двойни стаи с единично легло
- 3 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2983
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти