Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къщи за гости Тинтява и Невена*** (Tintyava and Nevena Guesthouses***)
Боженци
- телевизор
- интернет
- камина
- механа
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Разположени в прелестния архитектурно-исторически резерват Боженци, Къщи „Тинтява“ и „Невена“ ще Ви пленят с уникалния си битов стил и комфорта си. Прекрасна е местността в която ще се намирате – село Боженци и околността ще Ви очароват с непокътнатата си природа, както и наистина богатата си история. А двете прерасни постройки ще успеят да Ви пренесат в коренно различна епоха – Българското Възраждане

Комфортната обстановка на помещенията ще Ви се хареса. Битовото обзавеждане на помещенията им придава особен чар, топлина и уют. А ваканцията на място като това ще е просто прекрасна във всеки момент в годината. Лятото е прохладно, пролетта – свежа и пъстроцветна, есента – живописна, а през последния годишен сезон селцето се превръща в същинска зимна приказка.

Чудесни са и условията, които къщите предлагат за настаняване. Десет места е капацитетът на къщите. „Невена“ ще предложи на своите гости чудесно АТЕЛИЕ и комфортна ДВОЙНА СТАЯ. От своя страна „Тинтява“ може да предложи две ДВОЙНИ СТАИ, както и ателие.

КъщаНевена“ изцяло е запазила типичните за Боженци народни традиции. Тук ще се радвате и на истински комфорт. Помещенията са доста симпатични, а и ще Ви предоставят всичко необходимо за пълноценен отдих. На разположение например ще имате телевизор, както също и Интернет. На първия етаж има и приятна механа, където можете да изпиете чаша вино в приятна компания.

Впечатлени ще бъдете и от архитектурата на КъщаТинтява“. И тук първият етаж е зает от просторна механа, в която подслон намира и прекрасна камина, внасяща още повече уют в иначе приятната битова атмосфера. Механата ще е чудесно място, където да организирате едно весело събиране с другари. Тук предложени ще Ви бъдат отлични традиционни гозби, приготвени изцяло с екологично чисти продукти. Самите Вие също ще можете да се заемете с приготвянето на ястие по народна рецепта.|

ДВОРА на къщите също ще Ви очарова. От прекрасната ВЕРАНДА ще можете да се наслаждавате на цялото му очарование. Летните вечери тук са прохладни и свежи, а през пролетта ще се наслаждавате на множество багри, преливащи от една в друга.

Освен наемане, къщите предлагат и изхранване, стига да проявите желание към предлаганата услуга. Къщите ще са и най-доброто място, където да отпразнувате щастлив повод, където да прекарате вечерта в приятелска компания. Тук е и идеалното място за фирмени събирания и провеждането на тийм билдинги.

ЦЕНИ:

Стая – осемдесет лева
Ателие – сто лева

Къщи „Тинтява“ и „Невена“ Ви очакват!

Контакти:
адрес: с. Боженци
тел.: 067 / 193 250; 0885/ 400 155
e-mail:
web: tintyavaguesthouses.com
GPS координати:
42.872784 N 25.424466 E
Карта в Google Maps
Информация:
- телевизор
- интернет
- камина
- механа
Атмосфера:
- битова
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- ателиета
Храна:
В механата на къщите
Брой посещения: 2766
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти