Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Фантазия*** (Fantasia Complex***)
София
- ресторант
- лятна градина
- детски кът
- барбекю
- климатик
- мини бар
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


В лицето на Комплекс „Фантазия“ ще откриете най-доброто място в София, където да се отдадете на релакс, където да се отпуснете и да се позабавлявате. Ще откриете комплекса да се разполага в квартал „Овча купел“. Тук ще се наслаждавате на елегантна обстановка, в която провеждани могат да бъдат всякакви частни събирания. Организирани могат да бъдат и различни мероприятия и събития.

Комплекс „Фантазия“ ще Ви предложи скромна, но доста елегантна ХОТЕЛСКА ЧАСТ. Тя е представена от ОСЕМ ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Стаите ще Ви впечатлят с елегантната си визия, със стилното си обзавеждане и с отличното си оборудване. Тук ще можете да използвате климатик. На разположение ще бъде и телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Осигурен ще Ви бъде телефон, а също така и мини бар. Помещенията се радват и на луксозни бани.

Уникален е и РЕСТОРАНТЪТ. Той ще Ви покани в своя елегантен ВЪТРЕШЕН САЛОН, предлагащ стои тридесет места. Тук ще се радвате на изискана обстановка, напълно подходяща за провеждането на тържества по всеки повод. Организирани могат да бъдат и всякакви частни събирания, партита, мероприятия и срещи.
Заведението се радва и на отлична кухня. Менюто тук включва най-разнообразни предложения, всички от които са внимателно подбрани от главния-готвач.
Прелестната ЛЯТНА ГРАДИНА също ще се радва на вниманието Ви. Тя е доста просторна, зелена и свежа. На разположение тук ще бъдат още двеста места. Наоколо има доста дървета и сянка, както и чудесни кътове за настаняване. Елегантното озеленяване със сигурност ще Ви направи добро впечатление. Близо се разполага и очарователен малък парк с много пъстри цветя и дървета. Тук, сред големите борове, също има обособен кът за отдих.
На територията на лятната градина обособена е и ЛЯТНА КУХНЯ С БАРБЕКЮ. Тук майсторът-пицар ще върти тестото и ще приготвя пиците пред погледа Ви. А за целта предвидена е и пещ на дървени въглища.

Децата тук също няма да скучаят. За тях има обособен чудесен ДЕТСКИ КЪТ. В лятната градина се разполага ОТКРИТА ПЛОЩАДКА, където малчуганите ще открият най-различни забавления. Ще има люлки, цветна пързалка, както и още много други игри. За сигурността на децата предвидено е и обезопасяване на всички съоръжения.

ЦЕНИ:

Двойна стая се предлага срещу шестдесет лева.
Нощувката в студио ще Ви струва сто лева.

Заповядайте в Комплекс „Фантазия“!

Контакти:
гр. София, ЖК Овча Купел-2, бул. Президент Линкълн 92
тел.: 0887 818 666; 0888 472 466
e-mail:
web: fantasiabg.com
GPS координати:
42.686564 N 23.239254 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лятна градина
- детски кът
- барбекю
- климатик
- мини бар
Атмосфера:
- елегантна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- студия
- ресторант
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 2284
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти