Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Асенова къща* (Asenova Guest House*)
Разлог
- лятна градина
- механа
- барбекю
- екологични продукти
- риболов
- конна езда
- планинско колоездене
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Сред хубостта на Рила ще откриете Къща за гости „Асенова къща“. Локацията ѝ е чудесна – разполага се само на дванадесет километра от Банско и на шест от Разлог, което означава, че освен на прекрасна гледка към Пирин и Рила, ще се радвате и на ски спорт в близко намиращите се курорти Семково, Кулиното, Добринище, а разбира се и Банско. Освен за зимен отдих, къщата е подходяща и за летен туризъм. Доброто Ви прекарване ще бъде подсигурено от околните минерални басейни. Излетите в планината също са доста приятни!

Две са сградите на комплекса. Основната предлага СЕДЕМ ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ, а също и един АПАРТАМЕНТ.
На втория етаж на новата постройка има ШЕСТ ДВОЙНИ СТАИ и един ЕДНОСПАЛЕН АПАРТАМЕНТ. Той предлага всекидневна с разтегателна мебел и балкон. Всички стаи пък са подсигурени с ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ. На разположение ще имате SMART ТЕЛЕВИЗОР, а също и БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ. Предвиден е и МИНИ БАР.

На първия етаж от новата част се разполага ВСЕКИДНЕВНА с абсолютно оборудвана КУХНЯ. Те могат да се използват или от всички стаи, или да представляват част от мезонет, при което по вътрешни стълби се достига до спалня на втория етаж.

На първия ще откриете още рецепция, ТЕНИС МАСА за разпускане, а ако Ви се прииска да релаксирате – ПАРНАТА БАНЯ ще е на услугите Ви. Обособена е и ЗАЛА, която ще е подходяща при бизнес ангажименти, детски обучения и други мероприятия.

Обширният равен ДВОР е просто очарователен. Тук се разполага БАРБЕКЮ-ГРАДИНАТА, предлагаща сто места. В уютната МЕХАНА предвидени са още седемдесет. Със заявка тук за Вас приготвени ще бъдат най-вкусните Годлевски специалитети, сред които например печени агнета, зайци и прасенца. Доста апетитен е и чумлекът. Сред емблемите на местната кухня са и капамата, шуплата и бухчата. Няма как да устоите и пред вида на домашните сладка, мляко и сирене.

На сто метра от къщата ще откриете спортния комплекс, предлагащ чудесни условия. Обновеният СТАДИОН е с изкуствена трева и е ограден. Има трибуна за хиляда души, за чиито автомобили е предвиден паркинг. В сградата има санитарни помещения, а също и съблекалня за играчите. Теренът е идеален за турнири, приятелски срещи и тренировки.

Актуални цени за настаняване можед да откриете ТУК.


За групи и при повече от две нощувки има отстъпки.

Заповядайте!

Контакти:
с. Годлево
тел.: 0896 866 818; 0898 465 395
e-mail:
web: assenhouse.com
GPS координати:
41.929581 N 23.478466 E
Карта в Google Maps
Информация:
- лятна градина
- механа
- барбекю
- екологични продукти
- риболов
- конна езда
- планинско колоездене
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- апартамент
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 2840
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти