Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Нора (Nora Guest House)
Златоград
- механа
- родопска кухня
- интернет
- хладилник
- телевизор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Къща за гости „Нора“ е сред най-приятните места, където да отдъхнете по време на престоя Ви в родопското градче Златоград. Тук е мястото, от където ще се наслаждавате на дивната хубост на Родопа планина, където ще дишате чист въздух, където ще пиете бистра вода и където ще опитате разкошната РОДОПСКА КУХНЯ. А къщата ще спомогне за доброто Ви прекарване, осигурявайки Ви и комфорт, благодарение на обзавеждането си, решено изцяло в традиционен битов стил.

За настаняването на гостите са предвидени различни помещения – има по-малки и по-ПРОСТОРНИ СТАИ, а също и чудесен АПАРТАМЕНТ. Битовата обстановка ще остави у Вас усещането за домашен уют, а и в съчетание с доброто оборудване, къщата действително ще бъде идеалното място за отдих. Всички стаи ще Ви осигурят собствена баня. Ще можете да разчитате и на телевизор и кабелна телевизия, както също и на достъп до Wi-Fi Интернет. Поставени в помещенията са и хладилници.

Чудната МЕХАНА също е в битов стил, а сервираните ястия са в пълен унисон с обстановката. Тук приготвяни биват апетитни ястия от традиционната ни кухня. Но при желание от Ваша страна ще можете да опитате и някои от най-добрите родопски и местни специалитети. За целта добре ще бъде да направите предварителна заявка за желаното от Вас ястие, за да можете да сте сигурни, че то ще бъде приготвено за Вас в момента на гостуването Ви.

А тук ще откриете и приятни начини за прекарване на свободното време. В града има много интересни и красиви места, които да посетите. Такива са например църквите „Успение Богородично“ и „Свети Георги“. Любопитно ще е и посещението на етнографския комплекс.
А Златоград е и най-южното ни градче, намиращо се само на пет километра от границата с Гърция. Това означава, че във всеки момент от годината, когато пожелаете, тук за Вас могат да бъдат организирани прекрасни екскурзии до Кавала, Фанари, Керамоти, Ксанти и др. А през летните дни ще можете да се насладите на някои от по-близките гръцки плажове като тръгването става сутрин, а прибирането – в късния следобед.

ЦЕНАТА на нощувка е 15 лева на човек.

Заповядайте в китната Къща за гости „Нора“!

Контакти:
гр. Златоград, ул. Дельо Войвода 17
тел.: 0897 857 220; 0899 863 239
e-mail:
web: xn--80aaiflywrp.com
GPS координати:
41.38415 N 25.091161 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- родопска кухня
- интернет
- хладилник
- телевизор
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Немски
Капацитет:
- стаи
- апартаменти
- механа
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 2313
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти