Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел-ресторант Етно Чакала** (Etno Chakala Hotel**)
Севлиево
- паркинг
- ресторант
- интернет
- централно парно отопление
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

На прекрасна почивка ще се насладите в Хотел-ресторант „Етно Чакала“. Тук ще се отдадете на приятни мигове в елегантната обстановка на стаите, а ресторантът на свой ред ще Ви предложи неустоими ястия и специалитети. Локализацията също ще спомогне за доброто Ви прекарване – ще се намирате сред красотата и спокойствието на местността Чакала, намираща се на три километра от Севлиево по посока Габрово.

Шест общо са помещенията, предвидени за настаняването на гостите. Общо те могат да осигурят подслон за четиринадесет души. ПЕТ са СТАИТЕ в хотела, в които ще могат да отсядат по един или двама души. Има и ЕДИН АПАРТАМЕНТ, който ще осигури на обитателите си повече пространство.
Много стилно и модерно е обзавеждането на помещенията. Те разчитат на собствени бани/тоалетни. Осигурено е и централно парно отопление. Удобство ще бъде и наличието на телевизор. Предоставя се и достъп до Интернет.

РЕСТОРАНТЪТ ще Ви покани в елегантния си вътрешен салон, където на разположение са четиридесет и пет места. Можете да се настаните и в лятната градина. На нейната свежест и прохлада ще се наслаждават още сто души. Доста голямо е разнообразието от ястия тук. В менюто има какви ли не апетитни предложения, както и качествени алкохолни и безалкохолни питиета. Обслужването пък е безупречно.

Хотелът ще се ангажира и с ОРГАНИЗИРАНЕТО НА МЕРОПРИЯТИЯ от различен характер. Спокойно можете да се доверите на екипа, който ще се заеме с планирането. Предложена ще Ви бъде и отстъпка. За всички гости осигурен е и паркинг.

ЗА ВРЪЗКА:
0876/ 373 873

ЦЕНИ:

Стая за един – 35 лева
Стая за двама - 50 лева
Апартамент – 60 лева

Заповядайте в Хотел-ресторант „Етно Чакала“!

Контакти:
на 3 километра от Севлиево по посока Габрово
тел.: 0876 373 873
e-mail:
GPS координати:
43.005275 N 25.102873 Е
Карта в Google Maps
Информация:
- паркинг
- ресторант
- интернет
- централно парно отопление
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- единични стаи
- двойни стаи
- апартамент
- ресторант
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2920
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти