Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Варвара*** (Varvara Comlex***)
Варвара
- ресторант
- лятна градина
- седем басейна
- детски басейн
- минерална вода
- интернет
- климатик
- кабелна телевизия
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


В китното село Варвара, на петнадесет километра от Пазарджик, ще откриете приветливия Комплекс „Варвара“. Тук, сред спокойствието и дивната красота на местността, намираща се между Родопите и Средна гора, ще откриете най-доброто място за отдих. А и условията за настаняване, както и възможността да разпускате в топлата МИНЕРАЛНА ВОДА на басейна, определено ще Ви допаднат.

В комплекса се разполагат ДВАДЕСЕТ и ОСЕМ симпатични КЪЩИЧКИ, готови да предложат на обитателите си стая и собствена баня. Всички те са обзаведени много уютно. Различават се по възможностите си за настаняване. Така например предлагани биват ДВАНАДЕСЕТ ПОСТРОЙКИ, предлагащи спалня и разтегателен диван, които могат да подслоняват по трима души. Две са ПОСТРОЙКИТЕ ЗА ДВАМА ДУШИ, обзаведени със спалня. Отново със спалня и с по две единични легла са обзаведени ЧЕТИРИНАДЕСЕТТЕ СТАИ за ЧЕТИРИМА ДУШИ. Предлагани биват и два апартамента с по две стаи.
Всяка една от постройките разчита на климатик. Тук ще използвате телевизор с кабелна телевизия, както също и Wi-Fi Интернет. Пред всяка от къщите ще откриете маса и шезлонги.

Чудесен е и РЕСТОРАНТЪТ. Той ще Ви покани в приятна обстановка и ще Ви предложи меню, изобилстващо от вкусни предложения. В него ще откриете разнообразие от ястия от традиционната българска кухня, както и апетитни местни специалитети. В ЛЯТНАТА ГРАДИНА на заведението има и изградено барбекю, където бива приготвена част от менюто. Бъдете сигурни, че колкото и капризен да е вкусът Ви, тук той ще бъде задоволен.
А освен на отлична храна, ще се насладите и на качествени питиета. Изборът от вина от сортове като „Шардоне“, „Мерло“, „Каберне Совиньон“, „Мавруд“ и други е доста богат.
Ресторантът предлага място за сто и петдесет души. Тук организирани могат да бъдат банкети, фирмени партита, семейни събирания, тържества, чествания на празници и въобще всякакви мероприятия.

За доброто Ви прекарване ще се грижат и СЕДЕМТЕ БАСЕЙНА в комплекса. Всички те са пълни с минерална вода от изворите на селото. Те са прочути с лековитите си свойства. Предвиден е и басейн за малките гости. За сигурността на всички ще се грижат спасители. Малчуганите ще могат да играят на зелените площи. За тях има и пързалки и люлки.

ЦЕНИ:

Двойна стая – петдесет и пет лева
Тройна стая – шестдесет и пет лева
Четворна стая – осемдесет и пет лева
Апартамент – сто лева

Комплекс „Варвара“ ще Ви очаква!

Контакти:
с. Варвара, гр. Пазарджик
тел.: 0885 635 291
e-mail:
web: aquapark-varvara.com
GPS координати:
42.155073 N 24.141358 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лятна градина
- седем басейна
- детски басейн
- минерална вода
- интернет
- климатик
- кабелна телевизия
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 28 къщички
- ресторант
- седем басейна
- детски басейн
Храна:
В ресторанта на комплекса.
Брой посещения: 4032
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти