Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Регина*** (Regina Hotel***)
Варна
- басейн
- паркинг
- мини бар
- снек бар
- сейф
- телефон
- климатик
- интернет
- велосипеди под наем
- сафари
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На страхотни условия и чудесно прекарване ще се радвате в Хотел „Регина“. Симпатичният семеен хотел отваря врати през 2007 година и предлага на своите гости винаги безупречно обслужване. Разположението на хотела също е много добро – той се намира в красивата местност Ален Мак и отстои на дванадесет километра от центъра на Варна.

Своите три звезди хотелът получава, благодарение на стилното си обзавеждане, всички екстри и добронамереното си отношение спрямо гостите. За настаняване тук са обособени два вида помещения. Пет на брой са апартаментите, а двойните стаи са дванадесет. Помещенията се разполагат по четирите етажа на хотела и всички се наслаждават на удивителна морска гледка.

СТАИ
Тук ще откриете елегантен интериор. Обзавеждането на помещенията може да включва отделни легла или спалня. Ще използвате тоалетка, масичка, гардероб, а също и нощно шкафче и нощна лампа. Оборудването също ще допринесе за комфорта Ви. Тук ще откриете телевизор с петдесет програми, както и Интернет. Има и телефон и мини бар. Помещенията разчитат на климатици.

АПАРТАМЕНТИ
Тези помещения разполагат с дневен тракт. Тук ще откриете кухненски шкафове, а също кухненска и холна маса. На разположение ще е и разтегателен диван. Апартаментът би могъл да осигури подслон на едно четиричленно семейство. А приветливите нюанси и модерното обзавеждане правят обстановката наистина уютна. Тук ще се радвате и на всички удобства, характерни за стаите.

За автомобилите на гостите е предвиден ПАРКИНГ, който се охранява. А на вкусна храна и добро питие ще се насладите в снек-бара. Той предлага двадесет места във вътрешната си част, както и още двадесет на ТЕРАСАТА си, разположена точно до БАСЕЙНА. Той от своя страна ще Ви носи прохлада през горещите летни дни. Край него има чадъри и шезлонги.

При нужда от телефон можете да заповядате на рецепцията. Тук ще Ви бъде предложен и сейф. А под наем се предлагат и велосипеди.

Различни и много интересни са и развлеченията, на които бихте могли да се отдадете. На чудесно прекарване ще се насладите по време на речния и морския риболов. Определено интересно е и сафарито. А много ще се веселите и по време на пиратския бой.

Хотел „Регина“ Ви очаква!

Контакти:
гр. Варна, м-ст Ален Мак 1-513
тел.: 0887 326 006; 0897 363 957; 052 354 485
e-mail:
web: regina-bg.com
GPS координати:
43.286359 N 28.035003 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- паркинг
- мини бар
- снек бар
- сейф
- телефон
- климатик
- интернет
- велосипеди под наем
- сафари
Атмосфера:
- елегантна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- апартаменти
- двойн стаи
- басейн
- паркинг
Храна:
В снек бара на хотела.
Брой посещения: 2165
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти