Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Корина Скай*** (Korina Sky Hotel***)
Банско
- сейф
- трансфери
- паркинг
- механа
- лоби бар
- скай бар
- спа център
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Разположен в центъра на курортното градче Банско, Хотел „Корина Скай“ се наслаждава на прелестна гледка. Тихата уличка, на която се намира, отстои само на десет метра от търговската улица „Пирин“. На двеста метра от Вас ще се разполагат и всички по-интересни забележителности. Толкова е и разстоянието до кабинковия лифт. А в съчетание с всички удобства, тризвездният хотел превръща в едно от най-добрите места за отдих.

Настаняването в хотела се осъществява в няколко вида помещения. Предвидени са дванадесет ДВОЙНИ СТАИ, както и ДВЕ ТРОЙНИ. ПЕТ са АПАРТАМЕНТИТЕ и ДВЕСТУДИЯТА. Те могат да подслоняват по трима възрастни или двама души и две деца. Общо в хотела могат да бъдат подслонени петдесет и петима души.
Обзавеждането в помещенията е модерно и отговаря на всички стандарти. Ще използвате кабелна телевизия, както и мини бар. Безплатен е и достъпът до Интернет в хотела. Предвидено е и удобно работно бюро. Банята Ви ще разполага с душ или вана.

ЛОБИ БАРЪТ, разположен на първия етаж, ще Ви покани в уютната си обстановка. Тук ще избирате и сред разнообразие от качествени напитки. На добро питие ще се насладите и в панорамния СКАЙ БАР, който се любува и на прекрасен изглед към Пирин.
На спокойствие и комфорт ще се радвате и в МЕХАНАТА. Тя е решена в традиционен български стил и предлага шестдесет места. Менюто тук изобилства от вкусни предложения както от българската, така и от световната кухня. Тук организирани могат да бъдат различни празненства.

СПА ЦЕНТЪРЪТ на свой ред ще Ви предложи условия, подходящи за релаксация. Сауната и хидромасажната вана ще са чудесен избор за разпускане. Приятни са и масажите. А благодарение на фитнес уредите можете да поддържате форма.

Допълнително ще Ви бъдат предложени и услуги като например СКИ ГАРДЕРОБ, сейф, а също така пране и гладене. Срещу заплащане можете да разчитате и на трансфери. Почасово гледане на деца също е предвидено. Осигурено ще Ви бъде и безплатно МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ.

Заповядайте в Хотел „Корина Скай“!

Контакти:
GPS координати:
41.83184 N 23.483037 E
Карта в Google Maps
Информация:
- сейф
- трансфери
- паркинг
- механа
- лоби бар
- скай бар
- спа център
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 2 студия
- 5 апартамента
- 12 двойни стаи
- 2 тройни стаи
Храна:
В механата на хотела.
Брой посещения: 2198
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти