Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Прима S*** (Prima S Hotel***)
Габрово
- ресторант
- кафе бар
- нощен бар
- две семинарни зали
- рехабилитационен център
- билярд
- фитнес
- салон за масажи
- сауна
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Местността Узана, намираща се край Габрово, е мястото, където ще откриете приветливият Хотел „Прима S“. Простиращ се на 1300 метра надморска височина и радващ се на какви ли не удобства, той ще Ви осигури страхотна възможност за активна почивка. Тук, в сърцето на Стара планина, със сигурност ще се отпуснете и позабавлявате.

Много комфортни са помещенията, които биват предлагани за настаняване тук. Сред тях се различават три вида – ЧЕТИРИ са АПАРТАМЕНТИТЕ, ШЕСТЧЕТВОРНИТЕ СТАИ в алпийски стил и ДВАДЕСЕТ и ЕДНАЛУКСОЗНИТЕ ДВОЙНИ СТАИ. Приятното обзавеждане и доброто оборудване ще Ви гарантират наистина добро прекарване.

На услугите на всички, обичащи спорта и  пълноценната почивка, ще бъде рехабилитационния център. В него ще откриете фитнес зала, където да тренирате, а също и тенис маса и билярд. На разположение ще са сауна, тангенторни вани, както и солариум. Приятно място, където да се отпуснете е и салонът за масажи с рехабилитатор.

Хотелът предвижда и чудесни условия, позволяващи провеждането на семинари, конференции, бизнес срещи и други мероприятия. За да бъде възможно това, тук обособени са три зали. Две са ЛУКСОЗНИТЕ СЕМИНАРНИ ЗАЛИ. Едната предлага тридесет места, а другата – седемдесет. На разположение е и малка зала за бизнес срещи с капацитет петнадесет места.

Много уютен е и салонът, в който ще Ви посрещне РЕСТОРАНТЪТ. Тук сервирана ще Ви бъде отлично приготвена храна. Менюто изобилства от апетитни предложения, вкусни ястия и ароматни специалитети. За настроението на гостите пък ще се грижи професионален вокално-инструментален състав, който ще изпълнява песни от  богатия си репертоар.
Прелестна пък ще е гледката, на която ще се възхищавате от кафе бара. Освен на природната хубост ще се насладите и на изкусителни десерти.
Място, където да се позабавлявате в по-късните часове пък, ще бъде нощния бар с дискотека. Тук предложени ще Ви бъдат висококачествени питиета, както и страхотна музика, на която да танцувате.

Хотел „Прима S“ ще Ви очаква!

Контакти:
гр. Габрово, местност Узана, ул.Брянска 30, ет.12
тел.: 0888 009 001; 0888 009 002
GPS координати:
42.753060 N 25.233334 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- кафе бар
- нощен бар
- две семинарни зали
- рехабилитационен център
- билярд
- фитнес
- салон за масажи
- сауна
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 4 апартамента
- 6 четворни стаи
- 21 луксозни двойни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2086
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти