Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Лотос*** (Lotos Hotel***)
Балчик
- климатик
- телефон
- тераси
- рум сървиз
- фитнес
- паркинг
- пристанище
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Впечатлени ще бъдете от обстановката и уюта , в които Хотел-ресторант „Лотос“ ще Ви потопи през ваканцията. Той се радва на страхотна локализация – разполага се на морския бряг, при това в един от най-романтичните градове по Черноморието ни – Балчик. Тук обслужването ще е безупречно, а гледката – прекрасна.

Хотелът предвижда три вида помещения за настаняване на своите гости. ДВОЙНИТЕ и ТРОЙНИТЕ СТАИ са петдесет и девет на брой. Четири пък са удобните АПАРТАМЕНТИ.
Всички те са обзаведени стилно и предлагат удобства като климатик, а също и телефон. Ще използвате и кабелна телевизия. А от ТЕРАСАТА Ви ще се разкрива прекрасна морска гледка.

Два са РЕСТОРАНТИТЕ в които хотелът ще Ви покани. Основният е доста стилен и предлага място за сто и двадесет души. Не по-малко елегантен е и панорамният, разполагащ с четиридесет места. И двете заведения се славят с отлично приготвени ястия от българската и европейската кухня. Сервирани биват над тридесет вида салати, апетитни рибни деликатеси и изкусителни десерти. Висококачествени са и питиетата. На живо за Вас музика ще изпълнява оркестър. Предлага се и рум сървиз.

Немалко са и допълнителните удобства, на които ще се радвате тук. За автомобилите на всички гости е предвиден паркинг. Оборудвана тук е и конферентна зала. Във фитнеса пък ще можете да тренирате пълноценно.
Хотелът ще се похвали дори със собствено пристанище. То ще е подходящо за малки плавателни съдове и яхти.
А по Ваше желание организирани могат да бъдат приятни занимания като пикници, романтични вечери, риболов, а също и разходки с кораб.

Заповядайте в Хотел-ресторант „Лотос“!

 

Контакти:
гр. Балчик, ул. Приморска 12
тел.: 0579 72 195; 0529 02 600; 0893 509 881; 0882 215 097; 0898 224 004; 0893 509 880
факс: 0579 70 200
e-mail:
web: lotos-hotel.com
GPS координати:
43.405967 N 28.161989 E
Карта в Google Maps
Информация:
- климатик
- телефон
- тераси
- рум сървиз
- фитнес
- паркинг
- пристанище
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
В ресторантите на хотела.
Брой посещения: 2004
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти